Kruševac - de Luk
de Luk
deluk
Na Internetu postoje mnogi sajtovi koji Vam nude besplatne programe. Razmišljao sam da i sam izdvojim neke programe koje bih Vam preporučio, ukratko ih opisao i postavio link za njihovo preuzimanje.
Razlog za odustajanje od ove namere je veoma jednostavan, a i sami ćete se uveriti u to.
Razlog je, dakle, postojanje odličnog sajta koji potpuno zadovoljava moj kriterijum o prezentovanju programa, pa ću ovde, naravno, uz dozvolu koju sam dobio, samo navesti neke programe i uputiti Vas na sajt besplatniprogrami.org, gde o programu koji Vas interesuje možete pročitati kvalitetan komentar i naći link za preuzimanje.
Fleš plejer je besplatan plejer za vaš browser koji služi za gledanje fleš video klipova i prikazivanje fleš animacija na web sajtovima. Radi na browserima, mobilnim telefonima itd.
Da biste mogli da gledate video klipove na YouTube-u morate imati instaliran Fleš plejer. Detaljnije...
GOM player je jedan od najboljih besplatnih video playera na tržištu. Mali ali moćan video player veoma male hardverske zahtevnosti u sebi sadrži osnovne kodeke za reprodukciju većine video formata kao što su:
    MPEG, DivX, MKV, DAT, ASF, MP4, MOV, FLV…itd. Detaljnije...
PDFill Free PDF Tools je besplatan program za menjanje i kreiranje PDF fajlova. Ovaj program vam omogućava menjanje, deljenje, spajanje, enkripciju, dešifrovanje, rotiranje, ponovno fromatiranje, dodavanje vodenog žiga, pretvaranje slika u PDF, skeniranje u PDF itd. Detaljnije...
Readon Free TV i Radio Player je jednostavan program koji služi za besplatno gledanje TV-a preko Interneta i slušanje radija. Program omogućava pristup velikom broju internacionalnih televizijskih i radio stanica. Iako ne izgleda previše “fensi”, program sadrži zapanjujući broj kanala za gledanje. Detaljnije...
7-ZIP je besplatni arhiver sa veoma velikom kompresijom. Stoji rame uz rame sa poznatim WinZIP-m i WinRAR-om. Podržava veoma veliki broj formata kao što su:
    ZIP, RAR, 7z, GZIP, ARJ, TAR, CAB itd.  Detaljnije...
Predstavljamo vam potpuno besplatan program za obradu fotografija. Besplatan je za ličnu kao i za poslovnu upotrebu i ne zahteva nikakvu instalaciju.
Sve što vam je potrebno da bi ste mogli da koristite ovaj program je Internet konekcija, web browser i ako ne koristite Google Chrome, biće vam potreban i Flash player.  Detaljnije...
© 2013 de.Luk